Burj Al Arab Hotel Dubai
Son Haberler :

Fenerbahçe'nin kritik basın toplantısı yarın

Wednesday 26 June 2013

UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Fenerbahçe'de, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yarın basın toplantısı düzenleneceği duyuruldu. Kulislerde ise yarın düzenlenecek basın toplantısında olağanüstü genel kurul kararı alınabileceği konuşuluyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'ın katılımıyla, yarın saat 15.00'te bir basın toplantısı düzenlenecektir. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 tribününde düzenlenecek toplantıda, son döneme dair gelişmeler ayrıntılı bir şekilde değerlendirilecektir" denildi. Toplantı kararının açıklanması sonrasında ise kulislerde, yarın ki toplantıdan genel kurul kararının çıkabileceği konuşuluyor.

O ÜYE İHRAÇ EDİLDİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında dava açıp, yöneticiliklerinin dondurulması için tedbir koyduran genel kurul üyesi ve eski yöneticilerden Recep Özcan, sarı lacivertli kulüpten yıldırım hızıyla ihraç edildi. Haysiyet divanına sevk edilen Özcan'ın bekletilen dosyasının Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz tarafından imzalandığı ve adresine tebliğ edilmek üzere postaya verildiği öğrenildi. (Hürriyet)
Bu haberi paylaş :
 

© Copyright Sporazi 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.