Burj Al Arab Hotel Dubai
Son Haberler :

Galatasaraylılara uyarı! Biletler yanabilir!

Monday 4 November 2013

FC Kopenhag Kulübü yöneticileri, Kopenhag-Galatasaray maçına bilet alanları uyardı.

FC Kopenhag, Galatasaray'ı evinde ağırlamaya hazır. Pazar günü sıkı bir idman yapan ve son çalışmasını bugün yapacak olan Kopenhaglılar, karşılaşmayı kazanmayı ümit ediyorlar ancak, Galatasaray'ın gücünü de kabul ederek "Yenmek için elimizden geleni yapacağız. İstanbul'da yaptığımız hataları yapmayacağız" dediler.

Teknik Direktör Solbakken, Galatasaray'ın gücünü çok iyi bildiklerini ve kendi sahalarında daha iyi oynayacaklarını belirterek "İstanbul'da yaptığımız hatalar yüzünden yenildik. Ama Kopenhag'da kesin yenmek için mücadele edeceğiz. İstanbul'a gitmeden önce de Galatasaray'ın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu söylemiştim. Galatasaray'ı tanımaya başladık. İstanbul'da savunma hatalarımız oldu kendi evimizde bu hataları yapmamak için çok çalıştık. Bugün de sıkı bir idmanla, direk kale şutları, kornerleri gole çevirmek, markaj gibi konularda normalin üzerinde idman yaptık. Özellikle ilk 11 de yer alacak oyuncularım ile, yedeklerden biraz daha fazla idman yaptık. Galatasaray büyük takım. Çok iyi ve güçlü oyuncuları var. Rakibimizin gücünün farkındayız. Kendi seyircimizin desteği ile maçı almak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız ve ilk yarıda en iyi adamlarımı sahaya sürerek, sonucu belirleyecek bir oyun sergilemeye çalışacağız" dedi.

"TÜRKLERDEN ÇOK SICAK İLGİ GÖRDÜK"

FC Kopenhag kaptanı Lars Jakobsen de, galibiyet almaktan başka çareleri kalmadığını belirterek, bir galibiyetin, İstanbul'da yenilen onurlarını geri kazandıracağını söyledi. Lars Jakobsen "Kopenhag'da tıka basa dolu seyirci ve taraftar desteği ile iyi bir maç olacak. Fiziksel gücümüze rağmen Galatasaray'a karşı İstanbul'da kaybettik. Ama normal bir takıma karşı değil, İyi bir takıma karşı kaybettik. Şimdi unutmayalım ki kendi sahamızda oynayacağız Ayağımızın yere iyi basması gerekir. Dikkat etmemiz gereken çok oyuncu var isim vermeyi doğru bulmuyorum. Galatasaray tüm kadrosu ile hangi takım karşısında oynarsa oynasın zor bir takım. Galatasaray taraftarına hayran kaldım şimdi sıra bizde. Biz kendi seyircimiz karşısında oynayacağız. İstanbul'da ilk yarıya kötü başladık ve kötü oynadık. Savunmada çok hatalar yaptık. Ama kendi sahamızda o hataları yapmayacağız ve daha ilk yarıda kontrolü elimize alırsak yenme şansımız olur sanıyorum"dedi. Oyuncular İstanbul'da Türklerden çok sıcak ilgi gördüklerini söylediler.

BİLETLER YANABİLİR

FC Kopenhag Kulübü yöneticileri ise resmi olarak Türk seyirciye 1900 bilet satıldığını, ama Danimarka'da yaşayanların da çeşitli yollarla 600 bilet satın aldıklarını öğrendiklerini belirterek "Bilet kontrolü sırasında Danimarkalı seyirci arasında bilet alanları tespit edersek biletleri iptal edilecek. O da onların sorunu. Maç esnasında da Danimarkalılar arasında Galatasaray için tezahürat yaparak olay çıkmasını zemin hazırlayacak Türk seyirci de dışarı çıkarılacak. Danimarkalılar arasında Galatasaray forması, atkısı veya ba şka malzemeleri ile tezahürata izin verilmeyecek. Bilet konusu insan hakkı değildir. Olay çıkmaması için böyle davranmak zorundayız her maçta aynı şeyi yapıyoruz" dediler
FC Kopenhag 2,5 saatlik idmanda önce tüm oyuncularla sonra muhtemel 11 ile idman yaparak, çift kale maç, kornerden ve direk şut denemeleri, ikili mücadeleler üzerinde durdu. (DHA)
Bu haberi paylaş :
 

© Copyright Sporazi 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.