Burj Al Arab Hotel Dubai
Son Haberler :

Tolga'dan Fenerbahçe itirafı

Saturday 30 November 2013

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi oynadığı itirafında bulundu.

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldıkları derbi maçta rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Tolga Zengin, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe 10 kişi kalmasına rağmen bizden daha iyi oynadı" dedi.

Karşılaşmanın bazı bölümlerinde iyi oynadıklarını kaydeden Tolga, "İlk yarının son 10 dakikası ve ikinci yarının son 10 dakikası haricinde çok iyi bir oyun olmadı. Kazanamadığımız için üzgünüz. 11'e 10 Fenerbahçe'yi yakalamışken 3 puan almak isterdik ama olmadı. Arkadaşlarımın canları sağ olsun" diye konuştu.

Bir soru üzerine, Hutchinson'un kendi kalesine attığı ve iptal edilen golde kendisine faul yapıldığını belirten Tolga, "Evet, pozisyonda faul vardı. Rakibin kolu kafama geldi ve yüzüme vurdu" ifadelerini kullandı.

Tolga Zengin, rakiplerine karşı 11'e 10 oynarken daha kötü olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "10'a 10 olunca oyun biraz daha dengelendi. Tabi yedek kulübesinin de etkisi önemli. Ancak bugün takım olarak genel bir tutukluğumuz vardı. 11'e 10 oynarken biraz geriye yaslandık ve çok durduk. Biraz üstümüze geldiler, biraz düştük. Bu fizik kondisyonla alakalı değil motivasyonla alakalı. Çünkü son 10 dakika yeniden açıldık." - "Acının rengi olmaz ve anneler kutsaldır" Mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, maçtan önce annesinin rahatsızlığı nedeniyle açılan pankarta teşekkür etti.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe taraftarının kendisini çağırdığını hatırlatan Tolga, şöyle konuştu: "Maç başlarken Fenerbahçe taraftarları beni çağırdı. Acının rengi olmaz ve anneler kutsaldır, onların takımı olmaz. Maç öncesinde ve içinde yapılanları unutmam. Küfürler oldu ama çok önemli değil. Bu maç için anlayışlı ve duyarlı oldukları için Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bunları unutmam. Aynı şekilde 2 sene önce Trabzonspor'dayken bu stadın müziği kapatılıp, anneme küfür edilmesini de unutmam. Her şeyi bir kenara yazarsınız ve zamanı geldiğinde hesaplaşırsınız. Onları da bunları da unutmayacağım." Tolga Zengin ayrıca, 3-3'lük sonucun kendisini memnun etmediğini anlatarak, "Bize yakışan bir mücadele olmadı. Bu sonuç memnun etmedi. Buraya 3 puan almak için gelmiştik. Rakibimiz 10 kişi kalmışken memnun olacak bir durum yok" dedi. (Milliyet)
Bu haberi paylaş :
 

© Copyright Sporazi 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.